شبی با موسیقی و گفتگو با مجتبی عسگری برگزار شد

به همت رسانه همنوا

عباس سجادی

نشست شبی با موسیقی و دیدار با مجتبی عسگری خواننده موسیقی ایرانی شامگاه ۲۶ مردادماه در کاف کتاب ونک برگزار شد

 

شبی با موسیقی_رسانه نقد هنری

برنامه شبی با موسیقی و گفتگو با مجتبی عسگری  در جمعه ۲۶ مرداد ماه سال ۱۴۰۳ در چهارمین قسمت همین برنامه برگزار شد.

نشست به میزبانی عطا نویدی مدیر رسانه همنوا و با پخش ویدئویی از آواز مجتبی عسگری آغاز شد. سپس ایشان شرح دادند که چگونه در کودکی متوجه استعداد خود در این رشته شده اند و با پشتکار توانسته اند به جایگاهی که اکنون در آن هستند دست یابند. آقای عسگری در نوجوانی به خواندن آواز های قرآنی و انقلابی روی اورد. پدر ایشان با دیدن استعداد فرزند خود از سال ۱۳۷۵ شروع به فرستادن او به کلاس های آواز اساتید برجسته ای از جمله آقای معمارزاده و آقای سیدرضا طباطبایی در هنرستان موسیقی ایرانی کرد. او ۵ سال مستمر به فراگیری آواز در اصفهان پرداخت و سپس به تهران آمد و پذیرفته شد تا در کلاس های استاد شجریان شرکت کند. پس از آن او با اهنگسازان و نوازندگان بزرگی همچون امیر شریفی و احسان ذبیحی فر همکاری کرد، ۲۶ آلبوم منتشر کرد و خود به استاد آواز تبدیل شد. اکنون ۱۶ سال است که ایشان مشعول به تدریس هستند.

شبی با موسیقی

اولین آلبوم او هیچ نگو نام داشت. اقای عسگری از ابتدای فعالیتش تلاش داشت تا آثارش صرفا به رزومه تبدیل نشوند و همیشه تفکری پشت آنها وجود داشته باشد. طرز فکری که تا امروز هم ادامه پیدا کرده و ایشان هنوز هم علاقه مند به خلق آثاری هستند که در طی فرایند تولید آنها مطالب جدیدی بیاموزند. شاعران مورد علاقه ی او سعدی عطار و جامی هستند.

در ادامه ی نشست دکتر موحدیان درباره ی اهمیت آثار سعدی و شاعران ما در تاریخ و راهنمایی ما به مسیر کمال و جمال صحبت کردند. همچنین خاطر نشان شدند که اگرچه در طلب زیبایی و کمال بودن در ذات آدمیست اما باید در تناسب با انسانیت و همراه با عشق و انصاف باشند.

زیرا اگر انصاف را ارج ننهیم بی انصافان بر ما حکمرانی خواهند کرد.

پس از ایشان احسان ذبیحی فر (آهنگساز و نوازنده) از تجربه ی با ارزش همکاری خودشون با آقای عسگری گفت و متذکر شدند خواننده در کنار استعداد باید هوش و سواد علمی و تکنیک هم داشته باشد.

امیر شریفی (نوازنده و استاد دانشگاه هنر) به تعریف هنرمند حرفه ای و چرایی این که هنرمندان باید در مواجهه با چالی های جدید ریسک پذیر باشد پرداختند؛ همچنین فرمودند تلاش برای احیای و حفط میراث موسیقیایی ایرانی بسیار با اهمیت است و باید گسترش یابد پیش از آن که دیر شود. ایشان خبر کنسرت پیش رو که در آن با آقای عسگری همکاری خواهند کرد را دادند.

در ادامه اقای سید عباس سجادی (شاعر و مدیر موسیقی شهرداری تهران)اشاره کردند که نباید از ظرفیت های شعر و ادبیات معاصر غافل شویم و امید است فرزندان ادبیات زمان خودمان باشیم.

در انتهای مراسم با تجلیل از عوامل برگزاری و اجرای زنده ی موسیقی قطعه ای توسط مجتبی عسگری و امیر شریفی به پایان رسید.

گزارشگر: رکسانا سیاحی

عکاس: سارا جعفری

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا